up for a great
adventure ?

 

STage: VIDEO CONTENT CREATOR

Stagelopen bij een internationaal georiënteerd creative marketing agency?

Wij zijn opzoek naar een next level creatief video talent om ons nest te komen versterken. Wil jij meewerken aan video campagnemateriaal, aftermovies en video content voor het merk OrangeOwl? Dan zijn wij op zoek naar jou. Become an Owly!


Wie zijn wij?


Wij zijn meer dan een bureau, wij zijn creatieve marketingexperts. Wij gebruiken onze kennis om bedrijven te laten vliegen, om strategieën te ontwikkelen, om onvergetelijke campagnes te realiseren en om events te organiseren die mensen in beweging brengt. Wij zijn owly’s, wij zijn uniek en dat zijn onze relaties ook.

BECOME
AN OWLY

De Owly’s


Wij zijn orange, wij zijn Owly’s, wij zijn marketingexperts met creativiteit in ons DNA. Wij zijn owly’s met een 360 graden view waardoor wij altijd de gehele omgeving overzien. Owly’s met wijsheid en kennis van marketing, brand activation, contentcreatie en strategie ontwikkeling. Wij creëren, produceren en realiseren. Van concept tot realisatie. Wij zijn creatieve content specialisten met oog voor detail. Onze owly oren zijn ervoor gemaakt om goed te luisteren en te vertalen wat een merk wilt vertellen naar wat een consument wilt horen. Wij werken in een wereld die snel veranderd waarbij onze aanpak is gebaseerd op flexibiliteit en betekenis. Wij laten jou met ons meevliegen. Onze owly’s worden getypeerd als nieuwsgierig en slim. In deze combinatie nemen wij klanten mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Je werkplek


Ons nest is gelegen in Delft en vliegen vanuit daar internationaal naar al onze klanten. Het kantoor is vlak naast station Delft-Zuid en dus goed bereikbaar met het OV. Mocht je met de auto komen, dan zijn er volop parkeerplaatsen aanwezig. Wij werken over het algemeen op normale kantooruren en gaan altijd door tot wij tevreden zijn met onze eindproducten. Soms vergeten wij daarom wel eens de tijd of hebben wij nog een event in het weekend.

De functie


OrangeOwl is op zoek naar een video-content creator. Ben jij het talent dat creatief kan filmen, monteren/editen en stylen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je ondersteunt het marketing team met het maken van video’s, campagnemateriaal en behind-the-scenes movies. Kortom; veel variatie en genoeg ruimte om je creatieve & video skills te ontwikkelen.    

Profiel

  • Je voelt je thuis in een jonge, creatieve omgeving waar verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei belangrijk zijn
  • Je bent een social addict en volgt een MBO / HBO opleiding in de richting van video content creatie
  • Je weet wat foto en video geschikt maakt voor social en bent op de hoogte van de laatste social trends
  • Je bent creatief, een beetje eigenwijs en kunt goed werken met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects
  • Je hebt oog voor design en styling
  • Spreekt Nederlands & Engels
  • Je hebt oog voor detail en neemt alleen genoegen met perfectie
  • Je bent beschikbaar vanaf januari
  • Loves Orange!
Jezelf ontwikkelen bij een snelgroeiende creative agency waar je alles leert op het gebied van content creatie als interactieve virtual tours, campagnes, beacons, virtual reality en nog veel meer nieuwe technology - become an Owly!

Stuur een mail met jou motivatie en CV te sturen naar flywithus@orangeowl.nl

 

FLY WITH US

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE AND ARE YOU READY TO SPREAD YOUR WINGS.

Where our nest is located and we lay our creative eggs

 

DLFT

OrangeOwl HQ
Kalfjeslaan 32 C
2623 AH Delft
015 – 301 0 302

De deur staat altijd open bij ons kantoor in Delft.