up for a great
adventure ?

 

STage: Front-end DEveloper / UX Designer

Stagelopen bij een internationaal georiënteerd creative marketing agency?

Wij zijn opzoek naar een next level (development) talent om ons nest te komen versterken. Wil jij alles leren over de nieuwste technieken en meewerken aan een nieuw product? Become an Owly!


Wie zijn wij?


Wij zijn meer dan een bureau, wij zijn creatieve marketingexperts. Wij gebruiken onze kennis om bedrijven te laten vliegen, om strategieën te ontwikkelen, om onvergetelijke campagnes te realiseren en om events te organiseren die mensen in beweging brengt. Wij zijn owly’s, wij zijn uniek en dat zijn onze relaties ook.

BECOME
AN OWLY

De Owly’s


Wij zijn orange, wij zijn Owly’s, wij zijn marketingexperts met creativiteit in ons DNA. Wij zijn owly’s met een 360 graden view waardoor wij altijd de gehele omgeving overzien. Owly’s met wijsheid en kennis van marketing, brand activation, contentcreatie en strategie ontwikkeling. Wij creëren, produceren en realiseren. Van concept tot realisatie. Wij zijn creatieve content specialisten met oog voor detail. Onze owly oren zijn ervoor gemaakt om goed te luisteren en te vertalen wat een merk wilt vertellen naar wat een consument wilt horen. Wij werken in een wereld die snel veranderd waarbij onze aanpak is gebaseerd op flexibiliteit en betekenis. Wij laten jou met ons meevliegen. Onze owly’s worden getypeerd als nieuwsgierig en slim. In deze combinatie nemen wij klanten mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Je werkplek


Ons nest is gelegen in Delft en vliegen vanuit daar internationaal naar al onze klanten. Het kantoor is vlak naast station Delft-Zuid en dus goed bereikbaar met het OV. Mocht je met de auto komen, dan zijn er volop parkeerplaatsen aanwezig. Wij werken over het algemeen op normale kantooruren en gaan altijd door tot wij tevreden zijn met onze eindproducten. Soms vergeten wij daarom wel eens de tijd of hebben wij nog een event in het weekend.

De functie


OrangeOwl is op zoek naar een front-end developer / UX Designer. Ben jij het talent dat kan ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het front-end gedeelte? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je ondersteunt het technische team met het ontwikkelen van nieuwe producten en concepten. Je vertaald wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke interactieontwerpen of prototypes. Kortom; veel variatie en genoeg ruimte om je creatieve & developer skills te ontwikkelen.    

Profiel

  • Je bent het next level development talent
  • Je bent creatief en een beetje eigenwijs
  • Je volgt een passende MBO / HBO opleiding  
  • Ervaring met responsive design, HTML, CSS3, Wordpress en Adobe Photoshop

  • Ervaring met Javascript is een pré

  • Spreekt Nederlands & Engels

  • Je hebt oog voor detail en neemt alleen genoegen met perfectie

  • Je bent beschikbaar vanaf september

  • Loves Orange!

Jezelf ontwikkelen bij een snelgroeiende creative agency waar je alles leert op het gebied van content creatie als interactieve virtual tours, campagnes, beacons, virtual reality en nog veel meer nieuwe technology - become an Owly!

Stuur een mail met jou motivatie en CV te sturen naar flywithus@orangeowl.nl

 

FLY WITH US

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE AND ARE YOU READY TO SPREAD YOUR WINGS.

Where our nest is located and we lay our creative eggs

 

DLFT

OrangeOwl HQ
Kalfjeslaan 32 C
2623 AH Delft
015 – 301 0 302

De deur staat altijd open bij ons kantoor in Delft.