up for a great
adventure ?

 

Event medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar hard werkende enthousiastelingen welke staan te springen ons team te komen versterken tijdens onze events en promotie campagnes. Je bent super sociaal, hebt een grote glimlach en vliegt graag overal naar toe. Become an Owly!

 

Wie zijn wij?


Wij zijn meer dan een bureau, wij zijn creatieve marketingexperts. Wij gebruiken onze kennis om bedrijven te laten vliegen, om strategieën te ontwikkelen, om onvergetelijke campagnes te realiseren en om events te organiseren die mensen in beweging brengt. Wij zijn owly’s, wij zijn uniek en dat zijn onze relaties ook. 

BECOME
AN OWLY

Wat doen wij?


Wij zijn Orange, wij zijn Owly’s, wij zijn marketingexperts met creativiteit in ons DNA. Wij zijn owly’s met een 360 graden view waardoor wij altijd de gehele omgeving overzien. Owly’s met wijsheid en kennis van marketing, brand activation, contentcreatie en strategie ontwikkeling. Wij creëren, produceren en realiseren. Van concept tot realisatie. Wij zijn creatieve content specialisten met oog voor detail. Onze owly oren zijn ervoor gemaakt om goed te luisteren en te vertalen wat een merk wilt vertellen naar wat een consument wilt horen. Wij werken in een wereld die snel veranderd waarbij onze aanpak is gebaseerd op flexibiliteit en betekenis. Wij laten bedrijven met ons meevliegen. Onze owly’s worden getypeerd als nieuwsgierig en slim. In deze combinatie nemen wij klanten mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen en organiseren wij evenementen en promotiecampagnes.

Wat ga je doen? 


Je krijgt de mogelijkheid om te werken op veel gave events en promotiecampagnes. Je ondersteunt tijdens evenementen, filmproducties, fotoshoots en sampling acties. Tijdens evenementen ben je zelf aanspreekpunt voor onze relaties en zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt.    .

Wie ben jij?

·    Je hebt een grote glimlach en legt het woord sociaal in 1000+ woorden uit

·    Je hebt passie voor evenementen en promotie campagnes

·    Een leergierige doorzetter die flexibel inzetbaar is

·    Een ondernemende hands-on mentaliteit

·    Rijbewijs is een pré

·    Loves Orange!

Wat bieden wij?

·    Te gekke werkervaring

·    Veel verantwoordelijkheid 

·    Afwisselende job met veel fun

·    Goede werksfeer met leuke collega's

·    Contract met oproepasis (0-uren)

      Pas jij in ons nest?  Stuur een mail met jou motivatie en CV te sturen naar flywithus@orangeowl.nl    

FLY WITH US

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE AND ARE YOU READY TO SPREAD YOUR WINGS.

Where our nest is located and we lay our creative eggs

 

DLFT

OrangeOwl HQ
Kalfjeslaan 32 C
2623 AH Delft
015 – 301 0 302

De deur staat altijd open bij ons kantoor in Delft.