in the
media

 
Image

AT5 : Geluidsoverlast op het water

Op zonnige dagen varen duizenden bootjes door de grachten. Naast plezier geeft dit ook een hoop overlast. Voor Waternet hebben wij een campagne opgezet om de regels op het water kenbaar te maken.

bekijk item
Image

METRO : Lancering FIFA 19 Feyenoord-editie

Voor de lancering van de Feyenoord editie van FIFA 19 hebben wij een promotiecampagne verzorgd in en rondom de fanshops van Feyenoord. Met o.a. promotieteams en winacties werd dit nieuwe spel met succes gelanceerd.

bekijk item
Image

NOS : De Wallen een Walhalla voor toeristen

Amsterdam is populair en trekt veel toeristen. Om bewoners en bezoekers te informeren over de gedragsregels in de binnenstad hebben wij een Awareness campagne opgezet met meer dan 350 diverse fysieke uitingen in de binnenstad.

bekijk item
Image

AT5 : Week van de toegankelijkheid

Denk aan mij, houd de stoep vrij! Voor de week van de toegankelijkheid hebben wij in Amsterdam een awareness campagne opgezet met diverse uitingen om bewust te worden om de stoep en geleide stroken vrij te houden.

bekijk item
Image

LOOOPINGS : Bezoek Toverland nu ook virtueel

Weten naar welke attracties je wilt en hoe je daar komt? Wij hebben het Limburgse attractiepark volledig in beeld gebracht en is nu o.a. ook virtueel te bezoeken via Google Streetview.

bekijk item
Image

TELEGRAAF : Gedragsregels stadsdeel centrum

Voor de Gemeente Amsterdam hebben wij een Awareness campagne bedacht en ontwikkeld om gedragsregels in de binnenstad kenbaar te maken. Hiervoor zijn diverse middelen bedacht en ingezet.

bekijk item
Image

AD : Respecteer Sekswerkers

Heb respect voor sekswerkers. Maak geen filmpjes of foto's van sekswerkers en respecteer de privacyregels. Om dit kenbaar te maken hebben wij diverse visuals en middelen ontworpen en ingezet.

bekijk item
Image

ZDF : Amsterdam setz auf strengere Regeln

Dat Amsterdam populair is en dat maatregelen vraagt is ook buiten onze landsgrenzen niet onopgemerkt gebleven. De campagne die wij hebben ontwikkeld is ook opgepikt door de oosterburen.

bekijk item
Image

AMERPOORT : Nieuwenoord op Google Streetview

Een kijkje verder dan de slagboom. Voor Amerpoort hebben wij diverse locaties virtueel in beeld gebracht om betrokkenen een impressie te geven van de locaties en faciliteiten.

bekijk item
Image

OnlineRetailer: In de sporen topschaatsers

Als partner van de schaatsport hebben wij voor DHL een VR Experience en beursactivatie ontwikkelt om virtueel mee te schaatsen met de toppers van Team Afterpay onder begeleiding van Gianne Romme.

bekijk item
Image

AT5 : Wangedrag in de ban

Gemeente Amsterdam neemt maatregelen om wangedrag tegen te gaan. Daarvoor hebben wij een campagne ontworpen met duidelijke boodschappen om regels te communiceren.

bekijk item
 

FLY WITH US

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE AND ARE YOU READY TO SPREAD YOUR WINGS.

Where our nest is located and we lay our creative eggs

 

DLFT

OrangeOwl HQ
Kalfjeslaan 32 C
2623 AH Delft
015 – 301 0 302

De deur staat altijd open bij ons kantoor in Delft.
 
Image
Image
Image