Feyenoord: Product lancering limited edition EA Sport FIFA 19

Op vrijdag 28 september 2018 was het zover. Wereldwijd werd de nieuwe EA SPORTS FIFA 19 gelanceerd. Speciaal voor de nieuwe versie van het voetbalspel is er een unieke Feyenoord-editie uitgebracht. Een hoop Feyenoord supporters kwamen naar de Fanshop om als één van de eersten FIFA 19 in handen te hebben met de unieke Feyenoord Steelbox. Een echte must-have voor elke Feyenoordfan.

 

OrangeOwl heeft in samenwerking met Feyenoord een feestelijke lancering verzorgd. Tijdens deze promotie campagne maakte het winkelend publiek kans op mooie prijzen, kon je een potje FIFA spelen tegen de Feyenoord eSporters met onder andere Jaey Daalhuisen en Jimmy Donkers en werd er volop promotie gemaakt door een promotieteam door de stad.

 

Na een grote run op de Champions Edition, die alleen in de voorverkoop was te verkrijgen, was het nu ook topdrukte om de limited Feyenoord editie met unieke Steelbox te scoren. Vanaf 07.30 uur gingen de Feyenoord Fanshops open en was het dringen geblazen. Na een grote vooraankondiging via de social kanalen van Feyenoord was het nu eindelijk zover om het spel te bemachtigen. Daarnaast maakte je ook nog eens kans op mooie prijzen als wedstrijdkaarten, meet & greet en FUT-points. Kortom; een geslaagde lancering van de eerste EA SPORTS FIFA 19 Feyenoord editie.

 

Alles weten over Feyenoord eSports? Volg dan snel via Instagram of kijk op Feyenoord.nl/esports. De limited edition is nog tijdelijk te koop via de Feyenoord Fanshop.

Interesse in een volledige promotie campagne? Call an owly and spread your wings!