VitaminStore: Virtueel kijkje binnen bij de VitaminStores

Virtueel binnen kijken bij dé moderne health specialist? Opzoek naar een winkel voor persoonlijk advies met 100% gezonde voedingssupplementen, dan is de Vitaminstore een aanrader.

OrangeOwl en dochteronderneming 360Promotion zorgen voor een unieke online winkelpromotie en contentcreatie voor de diverse Vitaminstores verspreid door Nederland. Zo hebben onze owly’s bijvoorbeeld voor een groot aantal winkels een Google Virtual Tour gerealiseerd. Met de Google Virtual Tour kunnen klanten interactief rondkijken en een eerste indruk krijgen van de sfeer. De Google Virtual Tour zorgt voor een betere zichtbaarheid in de zoekresultaten in Google met een hoger rendement als gevolg. Uit onderzoek van Google blijkt dat de toevoeging van een Google Tour leidt tot zelfs 35% meer clicks naar de website (Bron: Google). Feiten waar je niet omheen kunt. De Google Tours zijn zichtbaar in Google Maps, Google Streetview, Google+ Lokaal en Google Places. Daarnaast zijn de tours ook te integreren op de eigen website en perfect geschikt als presentatiemateriaal.

VitaminStore zet deze marketingtool in om de online marketingacties te ondersteunen en de zichtbaarheid van de winkels te vergroten. Naast de Google Tours verzorgen wij ook content en winkel- productfotografie voor de website en overige uitingen. Uiteraard konden wij tijdens de shoots de ‘orange smoothie’ van de Vitaminboostbar niet laten staan. Een echte aanrader!

Marketing Campagne Voor de VitaminStores

Kunnen wij je helpen met creatieve content of een Google Virtual Tour? Call an owly of kom langs voor kop koffie. Fly with us!