TU Delft: Virtueel Museum

TU Delft 360 Virtual Tour Marketing Campagne

De campus van de TU Delft bestaat uit meer dan 40 gebouwen en in elk van deze gebouwen vindt actueel onderzoek plaats. Veel onderzoeken krijg je als bezoeker normaal gesproken nooit te zien. Daarom zijn creative en technical owly’s van OrangeOwl in samenwerking met de TU Delft bezig met een virtual museum. Het virtual museum geeft je de mogelijkheid om virtueel rond te kijken op de campus en een kijkje te nemen hoe de toekomst eruit kan gaan zien.

Door middel van een premium virtual tour met een gepersonaliseerde interface is het mogelijk om complete verhalen te ervaren. Gebruikers kunnen in 360 graden door faculteiten, gebouwen en objecten lopen en bijbehorende informatie over objecten of onderzoeken lezen. Net als bij een traditioneel museum is dit virtual museum ontwikkeld om specifieke objecten te belichten en verhalen te vertellen. De interactieve omgeving slaat de brug tussen de fysieke en online locatie.

Doelstelling van het project is de verhalen te vertellen van de TU Campus en de diverse faculteiten met elkaar te verbinden met een educatief / entertainende factor. Uiteraard houden wij je graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en technologieën via onze kanalen.

Wil je meer details hierover weten? Lets schudele a date and fly with us!