Firthy: Merk positionering & Strategie

Zin in een feestje of gewoon wat te vieren? Maak kennis met Firthy! Firthy is dé alcoholvrije champagne van een hoge klasse. De smaak, de geur en de kleur van echte champagne in een unieke fles – alleen dan zonder alcohol. Een babyshower, een bar mitswa of iets te vieren waarna je toch nog de auto in moet? Dan kan een fles Firthy niet ontbreken. Firthy heeft een sjieke uitstraling met een verfrissende smaak. Eind van de zomer zullen de eerste drie smaken worden gelanceerd. Elk in een eigen unieke classy kleurige fles.

OrangeOwl is mede verantwoordelijk voor de positionering, strategie en productlancering van Firthy. Onze creative, stragetic en production owly’s vormen een team om dit product te laten vliegen. Komende maanden zullen de campagnes worden gelanceerd ten behoeve van de productpromotie. Houd onze website en social kanalen in de gaten voor de laatste updates!

Launching soon! Toch nieuwsgierig geworden en wil jij alvast de allereerste flessen bestellen of kunnen wij je helpen met je strategie of creatieve content? Neem contact met ons op en fly with us!